Hallonmarängtårta

Serverar: 1 portioner

En väldigt enkel tårta att förbereda och ha i frysen

Ingredienser

  • 2 st marängbottnar
  • 2 förp kelda vaníljsås
  • 250 g hallon
  • Instruktioner

    1. Vispa vaniljsåsen så den blir krämig. Blanda ner hallonen försiktigt. Spara några till garnering.
    2. Lägg en marängbotten i en form, gärna med löstagbar kant. Lägg över ca hälften av smeten och ställ in i frysen någon timme.
    3. Lägg på andra bottnen och resten av smeten. Ställ in i frysen minst 4 timmar. Täck gärna med plastfolie. Ta fram den ur frysen minst 1 timma innan den ska ätas. Garnera gärna med hallon och riven mörk choklad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben