Halloweenburgare
Serverar:
4 portioner
Enkelt och lagom läskigt :D
Ingredienser
1 gul lök
500 g ox- eller blandfärs
2 msk tomatpuré
1 msk färsk oregano
2 tsk Dansukker Mörkt Muscovadorårsocker
salt, peppar
smör eller margarin
4 hamburgerbröd
8 gröna oliver
1 röd paprika
Instruktioner
Skala, tärna och fräs löken i matfett i en stekpanna. Lägg i färsen och fräs tills denna är brun.
Tillsätt tomatpuré, oregano och muscovadorårsocker. Smaka av med salt och peppar.
Fördela färsblandningen på bröden.
Tryck tandpetare genom 8 oliver och sätt fast två på vardera brödtopp.
Skär till fyra tungor av paprikan och tryck fast i färsen.
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!