Halloweenburgare

Serverar: 4 portioner

Enkelt och lagom läskigt :D

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 500 g ox- eller blandfärs
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk färsk oregano
  • 2 tsk Dansukker Mörkt Muscovadorårsocker
  • salt, peppar
  • smör eller margarin
  • 4 hamburgerbröd
  • 8 gröna oliver
  • 1 röd paprika
  • Instruktioner

    1. Skala, tärna och fräs löken i matfett i en stekpanna. Lägg i färsen och fräs tills denna är brun.
    2. Tillsätt tomatpuré, oregano och muscovadorårsocker. Smaka av med salt och peppar.
    3. Fördela färsblandningen på bröden.
    4. Tryck tandpetare genom 8 oliver och sätt fast två på vardera brödtopp.
    5. Skär till fyra tungor av paprikan och tryck fast i färsen.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben