Hamburgermacka

Serverar: 2 portioner

Passar bra till mellanmål eller lunch. Går även bra att äta kalla. Snabbt och enkelt.

Ingredienser

  • Hemmagjorda hamburgare
  • 150 g nötfärs
  • salt
  • peppar
  • grillkrydda
  • 2 st hamburgerbröd
  • 4 msk hamburgerdressing
  • 2 ägg
  • Instruktioner

    1. Blanda kryddorna i färsen. Forma till 2 burgare och stek i stekpanna eller grilla dem.
    2. Stek de båda äggen hårt.
    3. Lägg brödbotten, ägg, burgare, dressing och brödtopp. Klara att ätas!
    4. (Går även bra att steka t.ex. scans frysta hamburgare i stället för att göra egna. Och att ha formbröd eller surdegsbröd i stället för hamburgerbröd, gör efter smak :).)

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben