Hamburgerrullar

Serverar: 4 portioner

Smalmat.

Ingredienser

  • 250 g keso
  • 1 ½ msk fransk senap
  • ½ dl hackad gräslök
  • 12 skivor hamburgerkött
  • 250 g gröna bönor
  • Syltlök
  • 1 fp körsbärstomater
  • 1 gul strimlad paprika
  • Instruktioner

    Blanda keson med senapen och gräslöken i en skål. Fördela blandningen på hamburgerköttet och rulla ihop till strut liknande rullar. Servera hamburgerrullarna på ett fat tillsammans med alla grönsaker.

    Kommentarer (1)

    anmawa 21 augusti 2009

    Snabblagat, men nästa gång tar jag lite mindre dijonsenap för det blev lite för starkt för min smak. I min lunchlåda hade jag tomater och vitkålssallad till för det fanns hemma. Skönt att slippa mikrokön när man har 20 min på sig att äta. Jag kan tänka mig att ha liknande eller samma röra i bakpotatisen eller på en matig lunchmacka. Tack för ett roligt recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben