Havsburgare

Serverar: 8 portioner

Egna härliga fiskburgare. De kan också serveras med en somrig potatissallad. 368 kalorier per burgare.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 500 g torskfilé
  • 250 g laxfilé
  • 1 ägg
  • ½ dl créme fraiche
  • 2 msk potatismjöl
  • ½ tsk fiskkrydda, tex. Knorr
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 msk smör till stekning
  • Servering
  • 8 hamburgerbröd
  • 2 dl remouladsås
  • 1 salladshuvud
  • Instruktioner

    1. Skala och klyfta löken. Mixa fisk och lök i en matberedare. Mixa snabbt ihop färsen med övriga ingredienser.
    2. Forma till biffar och stek i smöret i en stekpanna 4 minuter per sida.
    3. Servera burgarna i hamburgerbröd med remouladsås och salladsblad.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben