Hawaiikassler

Serverar: 4 portioner

En favorit hos mej som älskar kokosmjölk och mango chutney.

Ingredienser

  • 600 gram kassler
  • 1 burk skivad ananas
  • 1 banan
  • 1,5 dl kokosmjölk
  • 2,5 dl grädde
  • 1/2 dl mango chutney
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    Skär kasslern i skivor. Varva den i en ugnsfast form tillsammans med ananasen. Strö över skivad banan. Vispa ihop kokosmjölk, grädde och mango chutney. Häll över kasslern. Strö över riven ost och gratinera i 225 grader i 20-30 minuter.

    Liknande recept

    2.7
    20 min
    4
    3

    Kommentarer (5)

    evaldo 1 april 2008

    Jättegott. Det var för fyra personer, men räckte bara till två.

    evaldo 1 april 2008

    Jättegott. Det var för fyra personer, men räckte bara till två.

    ankianka 19 juni 2008

    Tack för receptet, åt det ikväll...jättegott

    Heisjo 6 juli 2008

    Det var gott, vill dock ha mer mango chutney i. Vi åt det med jasminris.

    epi 3 mars 2009

    I min smak var det för sött och kokossmaken gick igenom för mycket. Ska prova med bara grädde nästa gång och mindre mango chutney. Maken gilla rätten och tyckte vi kunde ha den fler gånger.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben