Herrgårdsfasan

Serverar: 4 portioner

Supergott med fasan, men går även att göra på kycklingfilé.

Ingredienser

  • 6 st fasan bröstfiléer
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Smör till stekning
  • 4 dl lätt creme fraiche
  • 2 dl riven vällagrad prästost
  • 1 msk dijon senap
  • Salt
  • Svartpeppar
  • persilja
  • Instruktioner

    1. Salta och peppra fasanbrösten. Stek i smör för lite färg. Lägg filéerna i ugnsform.
    2. Blanda creme fraiche, riven ost, senap, lite salt och svartpeppar till en röra. Häll över fasanfiléerna.
    3. In i ugnen ca 200 grader tills gratängen har fått lite färg.
    4. Strö på persilja.
    5. Servera med pasta alt. ris, och grönsallad.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben