Het majsdip

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

God dip som passar till grillat, tacos, kyckling... Sötman från majsen och hettan från chilin gör den riktigt smarrig!

Ingredienser

  • 6 oskalade vitlöksklyftor
  • 1 msk olja
  • 300 g majskorn
  • 1 dl gräddfil
  • 1 röd spansk peppar (mindre alt. mer beroende på vilken styrka som önskas)
  • Salt efter smak
  • Peppar efter smak
  • Instruktioner

    Hetta upp en stekpanna. Fräs de oskalade vitlöksklyftorna i olja tills de blir gyllenbruna. Skala klyftorna och lägg de i en bunke. Kärna ur chilin och hacka den fint. Lägg chilin, majskornen och gräddfilen i bunken. Mixa såsen med stavmixer. Smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben