Hett potatistilltugg

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 35 minuter

Som drinktilltugg eller som tillbehör till grillat kött. Hur starka du vill ha dem, avgör du själv. Det är bara att ta mindre bitar av jalapeñon.

Ingredienser

  • 250 g färskpotatis
  • 2 dl grovt salt
  • 1-2 färska jalapeño
  • 1 1/2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Skölj och borsta potatisarna. Dela dem i halvor och ställ dem i en ugnssäker form med grovt salt i botten.
    2. Finhacka eller strimla jalapeñon. Lägg någon eller några bitar på varje potatishalva. Strö på riven ost.
    3. Gratinera i ugnen ca 20 minuter tills osten smält och fått färg. Servera ljumma.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben