Hittade detta på Internetkokboken.se och det såg riktigt gott ut
Ingredienser
1 msk Hickory Liquid smoke
2 dl rött vin
1 kanelstång
2 msk farinsocker
1 msk rödvinsvinäger
salt och peppar
Instruktioner
- Häll i Hickory, rött vin, kanel, farin och vinäger i en kastrull. Koka upp och smaka av med salt och peppar. Låt svalna.
- Lägg köttet i dubbla plastpåsar och häll på marinaden. Knyt ihop påsen och vänd runt ett par gånger så marinaden fördelas över köttet. Låt påsen ligga i kylen i minst två timmar innan grillning. Vänd påsen lite då och då.
Liknande recept
Kommentarer (2)
Ska pröva detta...La till internetkokboken.se , det verkar vara en bra sida...
Hej! Testade marinaden och jag tyckte den var god. Jag marinerade fläskkarré över natten och som jag sedan grillade... Smaskens, så nu vet du...