Hickorymarinad

Serverar: 4-5 portioner

Hittade detta på Internetkokboken.se och det såg riktigt gott ut

Ingredienser

  • 1 msk Hickory Liquid smoke
  • 2 dl rött vin
  • 1 kanelstång
  • 2 msk farinsocker
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • salt och peppar
  • Instruktioner

    1. Häll i Hickory, rött vin, kanel, farin och vinäger i en kastrull. Koka upp och smaka av med salt och peppar. Låt svalna.
    2. Lägg köttet i dubbla plastpåsar och häll på marinaden. Knyt ihop påsen och vänd runt ett par gånger så marinaden fördelas över köttet. Låt påsen ligga i kylen i minst två timmar innan grillning. Vänd påsen lite då och då.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    kocken22 2 april 2008

    Ska pröva detta...La till internetkokboken.se , det verkar vara en bra sida...

    kocken22 12 april 2008

    Hej! Testade marinaden och jag tyckte den var god. Jag marinerade fläskkarré över natten och som jag sedan grillade... Smaskens, så nu vet du...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben