Hjortfärssoppa

Serverar: 4-6 portioner

En soppa med mycket god smak.

Ingredienser

  • 600 g hjortfärs
  • 1-2 burkar krossade tomater
  • 1 l buljong
  • 1 hackad orange paprika
  • 1 hackad stor gul lök
  • 2 stora klyftor pressad vitlök
  • 6 st tärnade potatisar
  • 2 skivade morötter
  • Salt
  • Svartpeppar krossad
  • Instruktioner

    1. Stek färsen i stekgryta. Tillsätt lök och vitlök, bryn tillsammans.
    2. Häll på tomat, buljong och paprika. Låt koka 10 minuter. Lägg i potatis och morötter, låt det koka på svag värme till potatisen är mjuk.
    3. Servera med brytbröd.

    Kommentarer (1)

    parveny 22 september 2015

    mycket gott slå i lite tryffelolja ochså

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben