Hjortronfromage

Serverar: 4-6 portioner

En underbart god rätt för den som gillar hjortron

Ingredienser

  • 2 dl hjortronmylta
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 äggulor
  • 1 dl socker
  • 5 äggvitor
  • 5 gelatinblad
  • Instruktioner

    1. Blötlägg gelatinet och smält i lite varmt vatten. Vispa grädden. Vispa ägg och socker pösigt. Vispa vitorna till skum. Blanda de olika"vispen"
    2. Rör i hjortron och blanda i gelatinet. Ställ kallt några timmar. Dekorera med hjortron.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Lindanemon 8 maj 2008

    Vad är hjortronmylta??? Jag har bara hjortronsylt, går det lika bra? undrar Linda

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben