Hönekakstårta

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel smörgåstårta, som uppskattas av de flesta!

Ingredienser

  • 4 halvor hönekaka
  • 4 burkar tonfisk i vatten, á 150 g
  • 1 burk lättmajonnäs, 400-500 g
  • Dill
  • Salt
  • Garnering
  • 6 hårdkokta ägg
  • Räkor
  • Gurka
  • Tomat
  • Dill
  • Citron
  • Instruktioner

    1. Lägg två halvor hönekaka, så de raka ändarna möter varandra, på ett fat. Så de bildar en rund botten.
    2. Sila tonfisken och blanda med majonnäs. Ska bli en jämn röra. Klipp i dill och salta. Bred röran över hönekakshalvorna. Lägg på två nya halvor hönekaka ovanpå. Bred resten av röran ovanpå dessa.
    3. Garnera tårtan som du vill!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben