Varva kassler och ananasringar i en smord ugnsform.
Rör ihop grädde, ketchup och smaka av med kryddor.
Häll det över.
Strö sedan över den rivna osten.
Grädda i 200 grader i ca 30 minuter.
Servera med kokt ris och en sallad.
Kommentarer (6)
blunde6426 mars 2009
Mums kanongott en klar 5 tycker mari o björn
lena429 mars 2009
Lägger in en bild.
Putta7 januari 2010
Gjorde detta till middag igår p.g.a snabbt och enkelt. Godkännandet från våran familj blir detta kommer att göras igen ...
Anna690414 mars 2010
Mycket gott och klart godkänt av båda barnen och maken. En självklar repris på vårat matbord.
Lenael18 mars 2010
Lätlagat och gottt. Bra vardagsmat. Tack för ett bra recept.
miramamman16 november 2010
hihi, denna gjorde jag mycket på 80 talet, men som gratäng med riset i botten, kassler skivor och annanas och sist grädde dock ingen ost.
det är gott, roligt att hitta ett recept på det, mitt är försvunnet för länge sen , så jag höftar och det blir inte alltid bra.
Mums kanongott en klar 5 tycker mari o björn
Lägger in en bild.
Gjorde detta till middag igår p.g.a snabbt och enkelt. Godkännandet från våran familj blir detta kommer att göras igen ...
Mycket gott och klart godkänt av båda barnen och maken. En självklar repris på vårat matbord.
Lätlagat och gottt. Bra vardagsmat. Tack för ett bra recept.
hihi, denna gjorde jag mycket på 80 talet, men som gratäng med riset i botten, kassler skivor och annanas och sist grädde dock ingen ost. det är gott, roligt att hitta ett recept på det, mitt är försvunnet för länge sen , så jag höftar och det blir inte alltid bra.