Hotfish

Serverar: 4 portioner

Hotfish

Ingredienser

  • 600 g spättafiléer
  • 1 tsk salt
  • ½ gul lök
  • 1 stor röd paprika
  • 1 dl finhackad persilja
  • 2 msk margarin
  • 2 msk Touch of taste fiskfond
  • Saften av 2 lime
  • 1 msk honung
  • 3/4 tsk sambal oelek
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°. Salta, vik ihop och lägg spättan i en smord ugnssäker form. Skala och finhacka lök och paprika.
    2. Fräs lök, paprika och persilja i en panna. Rör i fiskfond, lime, honung och sambal oelek. Häll blandningen över fisken.
    3. Stek fisken i mitten av ugnen ca 20 min. Serveras med kokt ris blandat med finstrimlad purjolök.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben