Servera med tillbehör som bananer, nötter och mango chutney och du får en riktig festmåltid med indiska smaker.
Krydda försiktigt med curry så smaken blir mild och fin.
Ingredienser
400 g kassler
1 gul lök
150 g champinjoner
1 gul paprika
1 röd paprika
1 äpple
1 liten squash
1 vitlöksklyfta
1 tsk curry
1 tsk maizena
½ hönsbuljongtärning
2 ½ dl matlagningsgrädde
Salt
Tillbehör
Skivad banan
Jordnötter
Mango chutney
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
Skär kasslern i tunna skivor, stek dem snabbt och lägg i en smord ugnsform.
Hacka löken och skär svampen i halvor.
Skär paprikor och äpple i bitar. Skär squashen i tunna skivor.
Fräs grönsakerna i omgångar och lägg sedan över dem i en 2-literskastrull. Tillsätt pressad vitlök, curry, maizena och buljongtärning. Späd med grädden. Låt grönsakerna koka ett par minuter. Smaka av med ev mer salt.
- Häll grönsakerna i sin sås runt kasslern och sätt in i ugnen10 minuter.
- Servera med jasminris och tillbehör.
Liknande recept
Kommentarer (0)