Iste med gingerale

Serverar: 8 portioner

Tid: 2 timmar

Lättgjort och lättdrucket i sommarvärmen. Jag använder 4 påsar svart te med citronsmak och 2 påsar grönt te med smak av apelsin och svartvinbär när jag gör detta. Variera efter egen smak. Matlagning är ingen exakt vetenskap, smaka ofta och avgör själv ifall du vill ha mer av någon ingrediens.

Ingredienser

  • 1 liter vatten
  • 6 tepåsar av valfri sort
  • 4-6 msk ljust muscovadoråsocker
  • Schweppes gingerale
  • Instruktioner

    1. Gör te på vattnet och tepåsarna, tillsätt sockret när brygden är varm. Låt svalna.
    2. Häll upp på tillbringare eller dylikt och förvara i kyl. Blanda ca 50/50 med det kalla teet och gingeralen i ett glas med mycket is.
    3. .

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben