Jalapenjosås

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 15 minuter

Lagom het, fIn till kyckling. Förslagsvis korianderkyckling.

Ingredienser

  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 1/2 - 1 Jalapenjo
  • ca 1 msk Bong kycklingfond
  • Instruktioner

    1. Mkt enkelt Grädden i en kastrull Häll på fonden Hacka och lägg i jalapenjon Låt sjuda
    2. OBS! jalapenjo varierar mkt i styrka, det kan räcka med en tredjedel eller så går hela frukten åt. Smaka av efter 5 minuter.
    3. Var säker på att det är en jalapenjo och inte annan peppar eller chilifrukt.

    Kommentarer (1)

    tantdrake 12 januari 2008

    ...hittat på.....hehe...bästa källan hittills! Ska pröva det hittipåiga redan imorrn till kycklingbröstet jag tinar upp i kylen i natt! betyg lär komma som ett brev med den gammeldax posten!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben