Jordgubbsgott a la minut

Serverar: 4 portioner

Tid: 5 minuter

Så enkelt, så snabbt, så läckert, såååå gott!

Ingredienser

  • 8 digestivekex
  • 6 dl turkisk yoghurt
  • 2 dl mild yoghurt med vaniljsmak, 2%-ig
  • 6 msk lemon curd
  • 8 dl jordgubbar, i 'klyftor'
  • Instruktioner

    1. Krossa digestivekexen i en mortel, och bottna 4 st glas med smulorna. Rör ihop övriga flytande ingredienser och klicka ner i glasen över smulorna.
    2. Dela varje jordgubbe i 4 st 'klyftor' och fördela ner i glasen.
    3. Njuuuuuuut!

    Kommentarer (1)

    flabban 21 juni 2009

    Detta blev midsommaraftonens jordgubbsdessert. Supergod och enkel att göra. En klar 5-poängare. Tack för ett bra recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben