Jordnötskex

Från mina gamla recept.

Ingredienser

  • 3 ägg
  • ½ dl strösocker
  • ½ dl jordnötssmör
  • 2 tsk citronsaft
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl vetekli
  • Instruktioner

    Vispa äggulor, jordnötssmör och socker pösigt. Tillsätt mjöl, kli och citronsaft. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd försiktigt ned i smeten. Klicka ut degen på en plåt klädd med bakplåtspapper. Platta till degklickarna med en sked doppad i vatten. Kexen bakas i 200 grader i ca 15 minuter eller tills de har fått fin färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    rogeflikkan 23 mars 2010

    Smakade som kakor :) men de va gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben