Ingredienser
12 skivor längdskuret vitt formbröd
Fyllning 1 + 3
2 burkar tonfisk
1 ½ dl majonnäs
2 dl creme fraiche
2 msk chilisås
2 msk svensk senap
Salt
Peppar
Fyllning 2
1 tub böcklingkräm
3 hårdkokta ägg
1 liten knippa dill
Garnering
2 dl majonnäs
Ca: 10 skivor rökt lax
750 g räkor med skal
1-2 kiwifrukter
4 cocktailtomater
Gurka
Persilja
Dill
Mycket god och välkombinerad fyllning. Tips är att göra tårtan dagen innan den ska serveras...blir mer saftig då. Bra även att lägga en våt handduk över tårtan och täck sedan med plastfolie...brödet torkar då inte ut.
Supergod smörgåstårta. Jag bytte ut lager 2 mot kaviargrädde med hackade ägg i. Jag gjorde allt utom garnering dan innan. Täckte bottnarna med ett tunt lager majonäs och ostskivor och sedan tätt, tätt med gladpack.
den är jäte god fast jag la makrill isället för tonfisk..