Juliacaesarsallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En god sallad till julbordet.

Ingredienser

  • 5 skivor vörtbröd
  • 3 msk smör
  • 2 romansalladshuvuden
  • 1-2 grönkålskvistar
  • Dressing
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • ½ burk anjovisfiléer, à 50 g
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 dl riven lagrad ost
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 msk pressad citron
  • 1 tsk worchestershiresås
  • Instruktioner

    Mixa ihop dressingen. Skär brödet i tärningar och stek det i smör i en stekpanna. Dela salladen i stora bitar och lägg den på ett fat. Repa grönkålen och dela den i bitar. Lägg på kål och brödkrutonger. Häll över en del av dressingen och servera resten till.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben