Julmacka

Serverar: 4 portioner

Inte så dum

Ingredienser

  • 2 skivor julskinka
  • 4 msk senap
  • 1 ägg
  • 1,5 msk mjöl
  • 1,5 msk ströbröd
  • salt
  • svartpeppar
  • smör
  • 2 dl rödkål , på burk
  • 8 blad Romansallat
  • 4 polarkaka , rund
  • persiljeblad
  • Instruktioner

    Blanda senap och ägg, vänd skinkan i mjöl, sen i senapsblandning och sist ströbröd. Hetta upp en panna med smör och stek skinkan på båda sidorna, krydda med salt och peppar. Värm rödkål. Lägg 2 salladsblad på polarkakan, lägg sen på 1/2 skiva skinka, toppa med rödkål och persilja. Servera direkt

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben