Julskinksnittar

Färdiga för julbordet - Julskink-snittar

Ingredienser

  • 8 tjocka skivor julskinka
  • 2 dl Norrmejerier Crème Fraiche
  • 2 msk grov fransk senap
  • 1 tsk honung
  • 2 juläpplen
  • ½ citron saft av
  • 8 salladsblad
  • 8 bitar hårt tunnbröd
  • Salt
  • Peppar nymalen
  • Dekoration
  • Persilja
  • Instruktioner

    1. Tärna skinkan fint.
    2. Blanda skinka med crème fraiche, senap och honung. Salta och peppra.
    3. Kärna ur äpplena och skär dem i skivor. Pressa över citronsaft.
    4. Lägg ett salladsblad på varje tunnbröd. Toppa med äpple och en klick skinkröra. Dekorera med persilja.

    Kommentarer (1)

    publikhav 22 december 2011

    Hur många snittar blir det ungefär?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben