Kabanabollar

Serverar: 16 portioner

Smarriga chokladbollar med smak av kaffe och banan. Till "stora barn" , vuxna med andra ord, byt ut liköressens mot äkta Kabanalikör.

Ingredienser

  • 200 g smör, rumsvarmt
  • 6 dl havregryn
  • 3 dl florsocker
  • 4 tsk vaniljsocker
  • 4 msk O´boypulver
  • 2 msk kakao
  • 4 msk kallt kaffe
  • 2 tsk Kabana essens
  • Kokosflingor el. strössel
  • Instruktioner

    1. Rör ihop havregryn, florsocker, vaniljsocker, smör o´boypulver, kakao, kaffe och liköressens till en smidig smet.
    2. Rulla 16 lika stora bollar av smeten. Rulla bollarna i kokosflingor eller strössel. Ställ in bollarna i kylen i minst 1 timme.
    3. Smarrigt värre för både små och stora barn!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben