Kabanosspyttipanna

Serverar: 4 portioner

En god variant på pyttipannan.

Ingredienser

  • 4 kabanosser
  • 6 potatisar
  • 2 morötter
  • 1 palsternacka
  • 2 rödlökar
  • 1 gul paprika
  • 2 vitlöksklyftor
  • Salt
  • Peppar
  • 1 tsk Dansukker Brun Farin Strö
  • Sås
  • 2 dl filmjölk
  • 2 tsk Dansukker Brun Farin Strö
  • 1 dl finhackad purjolök
  • 1 msk finrivet citronskal
  • 1/2 dl finhackad persilja
  • Instruktioner

    1. Skär kabanossen i skivor och bryn i stekpanna utan fett. Tag upp korvbitarna.
    2. Skala potatis, lök, morötter och palsternacka. Skär i tärningar och bryn i fettet efter korven. Tillsätt korven och se till att allt blir varmt.
    3. Skär paprikan i tärningar och skiva vitlöksklyftorna. Blanda ned i pytten. Krydda med salt, peppar och brun farin.
    4. Blanda samman filmjölk, brun farin, purjolök, citronskal och persilja till såsen och servera till pytten tillsammans med en fräsch sallad.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben