kahluabollar

Serverar: 20 portioner

så goda

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 1 dl socker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 3 msk kakao
  • 3 dl havregryn
  • 3 msk kahlua
  • 1 dl kokosflingor
  • Instruktioner

    1. 1. I en stadig bunke blandas smör, strösocker och vanillinsocker till en jämn smet.
    2. 2. Tillsätt kakao, havregryn och likör. Rör ihop smeten.
    3. 3. Forma till små bollar. Rulla dem i kokosflingor och lägg i små pappersformar. Ställ kallt åtminstone en timme före servering. Likören kan ersättas med kallt kaffe om man inte vill att bollarna skall innehålla alkohol.

    Kommentarer (1)

    mammakavat 18 oktober 2008

    Jättegoda!! Gjorde en tappe..kollade inte först om jag hade Kahlua....:( Gick bra ändå, för jag tog Triple Sec istället. Nästa gång jag besöker glasbanken, kommer jag att se till att jag tar hem en Kahlua!.... och sticker hem å' gör the real thing! Tack!! åsa

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben