Kalaskola

Seg och god kola som smakar lika bra utan chokladtäcke. Välj själv!

Ingredienser

  • 1 tsk kakaopulver
  • 2 msk margarin
  • 4 msk socker
  • 0,5 tsk vaniljsocker
  • 50 g blockchoklad
  • Instruktioner

    1. Blanda allt i en skål som tål mikrovågsugn. Kör skålen i mikron på full effekt ca 2 minuter. Du behöver inte ha lock på skålen.
    2. När ingredienserna smält, rörom i skålen. Bred snabbt ut smeten på ett bakplåtspapper. Akta så att du inte bränner dig!
    3. Smält blockchokladen i en skål på full effekt i mikron i ungefär 2 minuter. Pensla chokladen över kolasmeten.
    4. Låt alltihop svalna och bryt sedan kolan i bitar.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben