Kalaspanna med kassler

Serverar: 4 portioner

Kassler och ris under ett krämigt täcke av creme fraiche och chilisås. Så god att du vill ta en portion till och så lättlagad att du kommer att göra den igen.

Ingredienser

  • 3 dl ris
  • 6 dl vatten
  • ½ tsk salt
  • 300-400 g kassler
  • 2 dl creme fraiche
  • ½ dl chilisås
  • 1 tsk curry
  • Riven ost
  • Hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Koka riset och lägg i ugnssäker form.
    2. Skär kasslern i tunna skivor och lägg på riset. Blanda creme fraiche med chilisås och curry och bred över kasslerskivorna. Strö över riven ost.
    3. Gratinera i 225* tills rätten fått färg. Strö över hackad persilja och servera med en grönsallad.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (3)

    Sushini 3 maj 2010

    Supergott!!

    kekke46 6 december 2010

    Hej! Har idag gjort din Kasskerpanna idag du har rätt den smakar bara mer. Och enkel att göra. Den kommer jag att göra fler gånger. 5 så klart från mig

    Garposkennel 25 september 2011

    Har gjort kasslerpannan flera gånger nu.Enkel och mycket god. En klar femma

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben