Kassler och ris under ett krämigt täcke av creme fraiche och chilisås. Så god att du vill ta en portion till och så lättlagad att du kommer att göra den igen.
Ingredienser
3 dl ris
6 dl vatten
½ tsk salt
300-400 g kassler
2 dl creme fraiche
½ dl chilisås
1 tsk curry
Riven ost
Hackad persilja
Instruktioner
Koka riset och lägg i ugnssäker form.
Skär kasslern i tunna skivor och lägg på riset. Blanda creme fraiche med chilisås och curry och bred över kasslerskivorna. Strö över riven ost.
Gratinera i 225* tills rätten fått färg. Strö över hackad persilja och servera med en grönsallad.
Hej! Har idag gjort din Kasskerpanna idag du har rätt den smakar bara
mer. Och enkel att göra. Den kommer jag att göra fler gånger.
5 så klart från mig
Garposkennel25 september 2011
Har gjort kasslerpannan flera gånger nu.Enkel och mycket god.
En klar femma
Supergott!!
Hej! Har idag gjort din Kasskerpanna idag du har rätt den smakar bara mer. Och enkel att göra. Den kommer jag att göra fler gånger. 5 så klart från mig
Har gjort kasslerpannan flera gånger nu.Enkel och mycket god. En klar femma