Kalkonkebab

Serverar: 4 portioner

Här kan du fixa kebab på kalkon - alltid gott och roligt med variation!

Ingredienser

  • ca 400 g kalkonstrimlor
  • 1 msk matfett till stekning
  • 1 msk taco kryddmix
  • Salt
  • ca ½ isbergsalladshuvud
  • 1 tomat
  • 1 rödlök
  • 200 g vitlöksdressing från Ingelsta
  • 4 pitabröd
  • Instruktioner

    1. Bryn kalkonstrimlorna med matfett och tacokrydda i stekpanna ca 5 minuter, eller tills de fått fin färg och yta, salta.
    2. Strimla isbergssallad, skiva tomaten och rödlöken.
    3. Värm pitabröden i ugn eller mikrovågsugn hastigt.
    4. Fördela kalkonstrimlor, sallad, tomat och lök i bröden. Häll över vitlöksdressing. Servera direkt och njut!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben