Kålpudding

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 1 timme 15 minuter

Jätte enkel

Ingredienser

  • 750 g kål
  • 1 gul lök
  • 800 g köttfärs
  • 2 dl köttbuljong
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Strimla kålen och hacka löken. Blanda ihop kål och lök. Ta hälften och lägg i botten på en smord form. Blanda sedan ihop köttfärsen med salt och peppar. Lägg detta på kål blandningen. Lägg sedan resten av kålblandningen på köttfärsen. Häll på buljongen. In i ugnen 1 timma i 200 grader

    Liknande recept

    4.3
    1 h 30 min
    6-8
    10

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Maten här och där
    Det är inte bristen utan substituten som får att längta efter maten dä...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben