Kanelhavrekakor

Serverar: 40-50 portioner

Jättegoda och enkla att göra.

Ingredienser

  • 150 g margarin
  • 1 dl socker
  • 7 dl havregryn
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 tsk hjorthornssalt
  • 5-6 tsk kanel
  • Instruktioner

    1. Blanda socker och margarin i en skål, blanda övriga ingredienser och häll sen i det samma skål.
    2. Knåda ihop degen, forma till 40-50 stycken bollar som läggs på en plåt. Tryck till varje boll och grädda mitt ugnen i 8-10 minuter, 200 grader.

    Kommentarer (2)

    lenajeanette 6 juli 2008

    Spröda fina kakor. Lätta att göra.

    Lindanemon 11 november 2008

    Jättegoda! Full pott :-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben