Kantarell-lasagne

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

En god lasagne.

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1 msk smör
  • 2 gula lökar
  • 2 burkar gula kantareller
  • 2 msk kantarellfond
  • 2 st vitlöksklyftor, pressade
  • 1 burk passerade eller krossade tomater
  • Salt
  • Peppar
  • 9 lasagneplattor
  • Sås
  • 50 g margarin
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 l mjölk
  • 1 påse riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Finhacka lök och skär svampen i bitar.
    2. Stek köttfärs, lök och svamp i en stekpanna i lite smör. Tillsätt fond och pressad vitlök och krossade tomater. Låt småputtra några minuter. Salta och peppra.
    3. Gör ostsåsen. Varva lasagneplattor, ostsås och köttfärssåsen. Börja med ostsåsen och avsluta med riven ost överst.
    4. Tillaga ca 45 minuter i ugn. Servera med en sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben