Kantarell- och räkpanna med kummin

Serverar: 4 portioner

Kantareller, räkor och kummin är bara så gott tillsammans. Till den här rätten behöver du kokt potatis.

Ingredienser

  • 1 kg kokt kall potatis
  • 5 dl kantareller, gärna färska
  • Margarin att steka i
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tsk hela kumminfrön
  • 400 g skalade räkor
  • Salt
  • 1 dl finhackad gräslök
  • Instruktioner

    1. Skär potatisen i ganska stora bitar. Stek kantarellerna (dela dem evenuellt i mindre bitar) i magarinet. Lägg kantarellerna åt sidan.
    2. Stek potatis och pressad vitlök i en riktigt stor stekpanna eller stek i två omgångar. Strö på kummin. Rör ner kantareller och räkor.
    3. Smaka av med salt. Toppa med mycket gräslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    evaldo 16 oktober 2008

    Hej. Har lagt in ett par bilder efter att vi smakat på din goda kantarell- och räkpanna, den var super till sesampanerad lax.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben