Kantarellsnittar

Serverar: 12 portioner

Goda snittar som passar till soppa eller som tilltugg

Ingredienser

  • 500 g färska kantareller
  • 3 små scharlottenlökar
  • 1 msk smör
  • 2 msk olja
  • Ca 1 msk mycket finhackad persilja
  • Salt
  • Peppar
  • 12 skivor baguette
  • 1 ask (200 g) krämost naturell av philadelphiaost
  • Instruktioner

    1. Ansa kantarellerna, klyv de stora i två, låt de små vara hela.
    2. Skala och finhacka lökarna.
    3. Hetta upp smör och olja i en panna tills smöret får gyllene färg.
    4. Lägg i svamp och lök. Vänd och fräs tills svamparna är heta igenom och har fått steksmak.
    5. Blanda ner persilja, salta och peppra.
    6. Lägg upp kantarellerna på baguettskivor som bretts med krämost.
    7. Serveras varma.
    8. Lycka till! Njut

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben