Kaprislax

Serverar: 4 portioner

Foliegrillad laxfilé

Ingredienser

  • Lax
  • 4 laxfiléer
  • 1 burk kapris
  • 2 burkar crème fraîche
  • 2 st tomater
  • 1 st purjolök, strimlad
  • 1 flaska chilisås med vitlök
  • Instruktioner

    1. Tag ett folieark och ringla ut lite olivolja så att laxen inte fastnar.
    2. Lägg i laxfilén och skiva tomat och purjon och lägg på.
    3. Klicka på 3 msk cremé fraiche (gärna med nån valfri smak).
    4. Häll över lite chilisås och vik ihop folien till ett paket, gör likadant med de övriga 3 filéerna.
    5. Lägg paketen på grillen i 20 min.
    6. Servera med färsk potatis och knäckebröd.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben