Kaptensröra

Serverar: 4 portioner

Röran är perfekt som lunchmacka, aptitretare, nattamat och som bufférätt på påskbordet. Bra att ha stående i kylen, den håller sig väl i flera dagar.

Ingredienser

  • 4 rökta böcklingar
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 rödlök
  • 1 knippa gräslök
  • 1 dl majonnäs
  • 250 g kesella (10 %)
  • 1 msk kapris
  • 1-2 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Rensa böcklingen noga och koka äggen 8-10 minuter.
    2. Skala och finhacka äggen, löken och gräslöken.
    3. Blanda försiktigt ihop alla ingredienserna och låt stå i kylen ca 1 timme.
    4. Servera med hårt eller grovt bröd, salladsblad och citronklyftor.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben