Kardemummabollar

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Nyttigt godis som passar till både jul och annars.

Ingredienser

  • 2 dl havregryn
  • 2 dl mandelmjöl
  • ½ dl majsmjöl
  • ½ dl kokos
  • 1½ tsk kardemumma
  • 1 tsk bakpulver
  • 50 g rumstempererad kokosolja
  • 1 st ägg
  • 7 st dadlar
  • Instruktioner

    1. Kör havregryn i en matberedare till fint mjöl.
    2. Tillsätt övriga ingredienser och kör så det blandas.
    3. Tillsätt olja, ägg och dadlar och kör till en välplanerad kakdeg.
    4. Rulla till bollar och lägg på en tallrik och låt dem stå en stund i kylen.
    5. Smält mörk choklad och rulla bollarna i och låt dem stelna i kylen.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben