Äkta kärlek! Njut bullarna nybakade och varma tillsammans med ett glas mjölk.
Ingredienser
1 msk svarta kardemummakärnor
1 ekologiskt ägg
3 dl mjölk
50 g färsk jäst
1½ dl strösocker
½ tsk salt
150 g smör, rumsvarmt
1,2 l vetemjöl special
Fyllning
100 g mjukt smör
1 dl strösocker
2 msk malen kanel
Pensling
Sockerlag (2 delar socker/1 del vatten)
Garnering
1 msk svarta kardemummakärnor
1 dl strösocker
Mycket goda bullar !! Gjorde dessa utan kardemumma, hittade samma recept på nätet och dessa var ganska mkt större. Så det blev 17st, om jag ska klaga var det lite söta så nästa ggr kommer jag minska sockret lite om jag gör dessa utan kardemumma, kanske blir bättre med sötman om man använder kardemumma. Tog en bild, hoppas det är ok att lägga upp den?