Karljohanpanna

Serverar: 4 portioner

Härlig panna med Karjohan créme fraiche

Ingredienser

  • 400 g färsk skinka
  • 1/2 tsk salt
  • 1 röd lök
  • 2 äpplen
  • 1 msk smör
  • 2 dl Arla Köket crème fraiche gourmet karljohan, timjan, citron
  • 1/2 dl vatten
  • Rivet skal av 1 citron
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Skär skinkan i strimlor. Skala löken och kärna ur äpplena. Skär lök och äpplen i klyftor. Salta och stek köttet i smör i en stekpanna. Tillsätt lök och äpple och låt det fräsa med en stund. Rör ner crème fraiche, vatten och citronskal. Koka upp och smaka av med salt och peppar. Servera med ris och sallad.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben