Kassler Bombay

Serverar: 4-6 portioner

Ingredienser

  • 500 g benfri kassler
  • 1 purjolök
  • 1 liten röd paprika
  • 1 banan
  • 1 liten burk ananasringar
  • 1 liten burk mandarinklyftor
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 msk curry
  • 2-3 msk chilisås
  • 1 1/2-2 dl riven ost
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Skiva kasslern ganska tunt. Strimla purjolöken. Kärna ur och strimla paprikan. Skala och skiva bananen. Låt ananas och mandariner rinna av. Skär ananasen i bitar. Lägg kasslern i en stor, ugnssäker form, varvat med purjostrimlor. Fördela paprika och frukt över kasslern. Blanda och häll på grädde, curry och chilisås. Strö över den rivna osten. Gratinera till fin färg 20-25 min. Servera till ris och ev. sallad.

    Liknande recept

    4.7
    25 min
    4-6
    2
    4.5
    1 h
    4-6
    1
    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (1)

    bofink35 8 april 2009

    Det här är en kanon kassler rätt som jag gjort många gånger. Tycker annars att det är svårt att få till goda kasslerrätter.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben