Kassler caprese med basilikapotatis

Serverar: 4 portioner

Kassler som varvas med tomat och mozzarella.Serveras med ett krämigt basilikamos. Få ingredienser och snabbt har du middagen framme!

Ingredienser

  • 900 g mjölig potatis
  • 600 g kassler
  • 2 tomater
  • 2 förp mozzarella, à 200 g
  • 2 msk olivolja
  • Svartpeppar
  • 3 dl gräddfil
  • 3 msk hackad basilika
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Skala och koka potatisen. Skiva kassler, tomater och mozzarella. Varva kasslern med tomaterna och mozzarellan i en ugnssäker form.
    3. Sätt in mitt i ugnen ca 10 minuter tills osten smälter. Mal över svartpeppar. Mosa potatisen grovt och rör ner gräddfil och basilika. Smaka av med salt.
    4. Servera kassler caprese med basilikapotatisen.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben