Kassler i druvsås

Serverar: 4 portioner

Javisst är det här ett Allersrecept!

Ingredienser

  • 8 hg kassler utan ben
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl kaffegrädde
  • 20 gröna vindruvor
  • 1 msk rosépeppar
  • Ev kinesisk soja
  • Instruktioner

    1. Skär kasslern i skivor och stek dem lätt i margarin i stekpanna. Tag upp skivorna och gör såsen.
    2. Häll crème fraiche, grädde och urkärnade, halverade druvor i stekpannan och låt såsen sjuda en liten stund. Lägg i rosépeppar och eventuellt lite kinesisk soja.
    3. Lägg i kasslerskivorna och värm dem hastigt i såsen. Lägg upp på fat och garnera med vindruvor, tomater och en kvist dragon.
    4. Servera med kokt ris.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben