Kassler i ostsås med pastasallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Detta är en rätt som uppskattas av alla i släkten eftersom jag serverar de saker alla inte gilla i olika skålar! Enkelt gott och lite somrigt.

Ingredienser

  • Kasslerröran
  • 400 gr kassler
  • 1 stor schalottenlök
  • 2 msk olivolja
  • 1 burk hela champinjoner
  • 1-2 pkt keldas färdiga ostsås
  • Pastasallad
  • ca 250 gr pastasnäckor
  • 1 klyfta vattenmelon
  • 1 röd paprika
  • 1/2 gurka
  • 2 tomater
  • 1 mango
  • 1 burk majs
  • Tillbehör
  • isbergssallad
  • 1 avokado
  • lite av saften från en citron
  • ciabatta
  • Instruktioner

    1. Pastasalladen: Koka pastan enligt anvisning. skär vattenmelonen, paprikan, gurkan, tomaten (ta bort kärnhuset så blir den inte så vattnig) och mangon till lagom stora bitar som passar till en sallad. Blanda grönsakerna med pastan (den kan med fördel vara lite ljummen). Strimla isbergssalladen fint och lägg i en skål för sig. Skär avokadon i små fina bitar och häll lite citronsaft över så den håller färgen och lägg i en skål för sig. (Detta för att salladen inte ska bli tråkig av brun avokado om det blir rester över, sallad har också en tendens att så grå ut efter en dag.)
    2. Kasslerröran: Strimla kasslern och hacka schalottenlöken. Stek i olivoljan. Blanda i champinjonerna och låt allt få färg. Häll i ostsåsen och låt allt bli varmt.
    3. Servera med skivor av ciabatta.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben