Kassler i rosépepparsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Viktväktar mat 8,5 points per port.

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 1 tsk flytande magarin
  • 1 lök
  • 2 dl cremé fraiche , max 5%
  • 1 dl matlagninsgrädde , max 7%
  • 2 msk chilisås
  • ½ msk worchestersås
  • ½ msk soja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk rosépeppar
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Grön bönor
  • Persilja
  • Potatis
  • Instruktioner

    Skär bort fettet på kasslern , skiva kasslern och lägg den på ett ugnssäkert fat och täck med folie . Ställ in i ugn 225 grader ca 20 minuter . Koka potatisen och värm de gröna bönorna . Fräs finhackad lök , krossad rosépeppar i magarin utan att det får färg . Blanda cremé fraiche, matlagningsgrädde , chilisås, worchestersås , soja och vitlök . Slå blandningen över löken rör om och låt puttra några minuter . Smaka av med salt och peppar . Häll såsen över kasslern . Strö över rikligt med hackad persilja . Servera med kokt potatis och gröna bönor .

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben