Kassler med ananassås

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Lättlagad sommarmat

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 1 påse Blåbands hollandaisesås a 25 g
  • 50 g smör
  • 1½ dl kallt vatten
  • 1 burk krossad ananas( 200 g)
  • Senap
  • Instruktioner

    1. Vispa ner påsens innehåll i 1½ dl kallt vatten. Koka upp under omrörning, låt sjuda ½ minut.
    2. Ta av kastrullen och tillsätt 50 g margarin eller smör, vispa till fettet smält.
    3. Låt såsen svalna och blanda med 1 tsk senap och 4 msk krossad ananas, ej spadet.
    4. Stek kasslerskivorna lätt och servera med potatis och grönsallad.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben