Kassler med cantadouost

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En snabb och god rätt.

Ingredienser

  • 6 hg kassler
  • 2 gula lökar
  • 2 gröna paprikor
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 4 stora tomater
  • Sås
  • 200 g cantadou vitlök
  • 2 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Börja med att fräsa lök och paprika i margarin, lägg åt sidan. Skär kasslern i skivor, skär tomaten i skivor. Lägg i en ugnsfast form.
    2. Lägg kassler och tomat omlott, 1 tomatskiva mellan varje kasslerskiva. Lägg lök och paprikan på sidan i formen. Blanda osten och grädden. Häll över kasslern.
    3. OBS!! Såsen ska vara ganska tjock.
    4. Gratinera i ugnen ca 15 minuter i 250 grader. Servera med ris och grönsallad.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (3)

    anluk 8 april 2008

    Låter jättegott, men hittar ingen ädelost i ingredienserna.........

    Libra 11 april 2008

    MUMS !!!!! Har ätit detta otaliga ggr och fått sååå mycket beröm..... å det är jag som är lillasystern...=))

    bjuranna 7 augusti 2014

    Gott! Smaken var över förväntan! Visste inte vart salt och peppar skulle men gissade på såsen...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben