Kassler med champinjonkulle
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Färdig medan potatisen kokar.
Ingredienser
4 skivor kassler
4 tomater
Svartpeppar
1 liten burk champinjoner
½ gul lök
2-3 msk persilja
2 msk vetemjöl
1 msk smör
Salt
4 dl vatten
4 tsk vinäger
Instruktioner
Kryssa tomaterna och lägg tillsammans med kasslerskivorna i en långpanna och strö svartpeppar över. Sätt långpannan i ugnen på 200° i 15 minuter.
Hacka lök, champinjoner och persilja och stek med mjöl, salt vid behov (beroende på kasslerns salthalt) och smör så att det binder ihop.
Lägg "röran" som en liten kulle över varje kasslerskiva.
Blanda vattnet och vinägern och häll försiktigt på sidan om kasslern. Låt stå i ugnen i 15 minuter.
Låt inte kasslern stå mer än 30 minuter i ugnen, då blir den torr.
Servera med potatis eller pressad potatis och sallad.
Liknande recept
Pastasås med blomkål och kassler
4.5
8 min
2
2
skinka/kassler/korv och potatislåda
4.2
1 h 20 min
2-4
7
Svartvinbärsmarinerad kassler
3.5
4
Kassler med pepparrot
4
Kassler med curry och banan
4.6
4-6
1
Kassler Hawaii
4.4
45 min
4-6
25
Curry Kassler
5
45 min
4
4
Thai gryta med kassler!
4.5
1 h 30 min
4
2
Örtwokad kassler med grönsaker
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!