Kassler med grönsaksremoulad

Serverar: 4 portioner

Kassler är härlig sommarmat som blir extra god när man skär den i tunna, tunna skivor. Servera kall med en smakrik yoghurtsås och kokt färskpotatis.

Ingredienser

  • 300 g kassler
  • 2 dl Arla Köket medelhavsyoghurt
  • 1 msk senap
  • 2 msk hackad ättiksgurka
  • 1 msk kapris
  • 1/2 dl hackad gräslök
  • 2 fasta tomater
  • Instruktioner

    Blanda yoghurt, senap, ättiksgurka, kapris och hälften av gräslöken. Skär tomaterna i tärningar. Låt dem rinna av på hushållspapper. Vänd ner tomaterna i såsen. Skär kasslern i tunna skivor och lägg upp på ett fat. Strö över resten av gräslöken. Servera till remouladen.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (1)

    uebel 25 juni 2009

    jag tycker att detta recept låter gott.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben