Kassler med nektarinwok

Serverar: 4 portioner

Kasslern kan strimlas och blandas ner i woken, det gjorde jag och det blev så gott!

Ingredienser

  • 1 kilo färskpotatis
  • 500 g mager kassler
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 röd chilifrukt
  • 1 broccolistånd (250 g)
  • 1 msk färsk riven ingefära
  • 1 msk olja
  • 1 burk böngroddar (400 g)
  • 2 nektariner
  • 200 g sockerärter, färska el frysta
  • 2 msk ljus soja
  • Sås
  • 1 1/2 dl turkisk yoghurt
  • 1 msk färsk riven ingefära
  • 2 msk hackad gräslök
  • 1 krm salt
  • Instruktioner

    1. Koka potatisen. Skiva kasslern.
    2. Skala vitlöken, finhacka den och chilin. Dela broccolin i buketter. Stek dem och ingefära i olja några minuter.
    3. Häll av vätskan från böngroddarna, tärna nektarinerna, tillsätt dem och sockerärter. Fräs tills allt blir varmt. Blanda i soja.
    4. Stek eller grilla kasslern någon minut per sida.
    5. Blanda såsen.
    6. Servera kasslern med woken, ingefärsyoghurt och färskpotatis.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben